Aanbevelingen

Marileen is een hele goede gastouder, speelt goed in op de behoeften van kinderen en ouders en is heel nauwkeurig in haar werk. Ook doet zij veel met de kinderen, gaat veel met hen naar buiten, is heel creatief en sensitief. Zij heeft haar woning op een professionele manier voor kinderopvang ingericht. Wij werken al ruim 2 jaar met haar samen en zijn heel positief. De veiligheid en gezondheid blijken elk jaar weer dik in orde te zijn. Wij bevelen Marileen van harte aan bij ouders die een kleinschalige kinderopvang zoeken waarvoor u net als kinderdagverblijven, kinderopvangtoeslag voor kunt krijgen.
- Kerst Sandburg Directeur gastouderbureau MijnGastouderopvang -

Maati Kinderopvang is zo goed omdat ze mij vertrouwen geeft, iets waar ik veel moeite mee heb om uit handen te geven. Ze is heel geduldig en doet leuke dingen met de kids! Mijn dochtertje is gek op haar. Het is één van de weinige plekken waar ik haar echt met een gerust hart achter laat! Ze luistert ook echt naar jou als ouder, wat jij wil voor je kind zoals eten, slapen, etc. Ze past zich aan aan jouw kindje en jouw wensen waar mogelijk! Top gewoon dus!
- D. Kapster, moeder van een dochter van 1 jaar -

Wij hebben Marileen via Marktplaats gevonden. Tijdens ons kennismakingsgesprek bij haar thuis, kregen we direct de indruk dat zij met volle overgave voor ons zoontje zou zorgen. Het huis staat in het teken van de kinderen, vol met speelgoed en pedagogische hulpmiddelen om je kind zo goed mogelijk te kunnen laten ontwikkelen, ook is er gedacht aan veiligheid. Ons zoontje gaat al 1,5 jaar met veel plezier naar haar toe. Ook komt hij geregeld thuis met knutselwerken, variërend van verf, hout, gips en allerlei andere materialen. Dit wordt dan vast gelegd op foto's die we toegestuurd krijgen. Erg leuk om dat te zien.
Wij hebben flexibele tijden nodig vanwege werk en zij kan dit altijd bieden. Is goed bereikbaar en communicatief sterk. Bij ziekte of verandering van toestand, wordt er overlegd. Kortom wij zijn tevreden.
- D., Verpleegkundige, moeder van een 19 maanden oud zoontje -

"... Zij heeft tijdens de periode dat ze bij ons werkzaam is geweest, steeds blijk gegeven van een goede inzet. De communicatie die er was is altijd als open, vriendelijk en flexibel ervaren. En de zorg die zij heeft gegeven aan onze jongste zoon van 7 maanden is positief geweest. Onze ervaring is dat zij met name erg zorgzaam, zorgvuldig en zeer creatief is."
- E., POH-GGZ, moeder van 2 zoontjes van 7 maanden en 4 jaar -

Marileen kan zich goed inleven in de belevingswereld van het kind. Ze heeft oog voor hoe ze zich voelen. We vertrouwen haar volledig met de kinderen. Ze zorgt ervoor dat de kinderen fijn kunnen spelen in een veilige omgeving. Marileen houdt van knutselen en koken met de kinderen, we hebben menig avond een restaurant aan huis gehad waarbij ze trots het eten serveerden. De kinderen zijn erg op haar gesteld en missen haar nu ze niet meer onze gastouder is.
- K., Hoofd Kwaliteitsbeheer in de Pharma-industrie, moeder van 3 kinderen tussen de 2 en 10 jaar -

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Maati. Wanneer we onze dochter ophaalden had ze zichtbaar een leuke dag gehad. Ze maakte vorderingen in haar sociale ontwikkeling en door de grote diversiteit aan activiteiten ontdekte ze stukje bij beetje meer van de wereld. Marileen kan goed ondersteunen in het aanbrengen van structuur en heeft kennis genoeg over psychologische processen om te ondersteunen in de ontwikkeling van een kind. Een aanrader!
- J., Verzorgende IG, moeder van een dochtertje van 10 maanden -

Super gastouder!! Doet veel met de kinderen aan activiteiten en doet veel vanuit een thema werken. Marileen Let goed op de ontwikkeling van de kinderen. Als haar iets opvalt Geeft ze dit door en helpt ze waar mogelijk is een oplossing te vinden. Er worden regelmatig uitstapjes gemaakt met de kinderen en zorgt marileen voor een goede structuur op de dag!! Als ouders ergens me zitten wilt wilt ze graag helpen. Het is erg fijn dat Marileen flexibel is in haar dagen en tijden.
- R, Verzorgende IG, moeder van een zoontje van 2 jaar -

Super gastouder! Ze heeft alles goed voor elkaar, zorgt goed voor onze zoon en doet erg veel leuke en creatieve dingen met de kinderen, binnen en buiten. Elke keer doen ze wat met het thema van dat moment. Leerzaam en heel leuk. Ze let ook goed op de ontwikkeling van de kinderen en helpt gericht waar dat nodig is. Je kan prima afspraken maken, denkt hier in mee en houdt zich er ook aan. Ze is heel betrouwbaar en dat vinden wij belangrijk.
- R., Manager, vader van een zoontje van 2 jaar -

Leuke kinderopvang! Mijn zoon gaat graag naar haar toe. Zij doet vaak leuke buiten en binnen programmas voor de kinderen. In iedere seizoenen is er een andere thema. Wij krijgen vaak mooie cadeau's. :) TOP!
- E, Verzorgende IG, moeder van een zoontje van 2 jaar -