Aanbevelingen

"...Uiteindelijk is hij met een volmondig Havo advies van de basisschool doorgestroomd naar het middelbare. Ze heeft toen ook een manier gevonden om hem genoeg interesse te laten krijgen in de leerstof zodat hij het ook leuk begon te vinden. Ik weet dat ze voor Nederlands bijvoorbeeld ook samen naar caberetiers hebben gekeken. Dit sloot fantastisch aan bij de wereld van mijn zoon... Hij vindt het erg prettig bij haar en is soms niet weg te krijgen... Een onbekend woord van minimaal 16 letters in een vreemde taal na twee keer spellen zonder fouten, achterstevoren!, opzeggen... Hij is nu al van de -13 op -7 punten aangekomen na enkele sessies."
- T., moeder 2 HAVO-leerling -

 

De bijles helpt enorm. M'n cijfers gaan hartstikke goed vooruit door de hulp die ik krijg van Marileen Maat. Ik waardeer haar hulp echt heel erg, en hoop dat ik nog veel vaker bijles krijg, om hogere cijfers te halen.
- T., 14 jaar, VMBO-KB -

 

Wij, de opa en oma van onze kleindochter die bij ons woont, zijn ontzettend blij dat Marileen bereid was, en tijd had, om haar te begeleiden met het schoolwerk maken. De problemen zoals: het leren leren, faalangst en de concentratie niet kunnen vasthouden, worden op een fijne manier door haar besproken en begeleid. Onze kleindochter gaat ook met veel plezier naar haar toe. Lukt het niet met de gewone leermethode, dan zoekt ze naar andere wegen en speelt in op het kind zelf, waarop het leren wel het gewenste resultaat heeft. Ook het contact tussen Marileen en ons is prima. We worden goed op de hoogt gehouden en zijn zelfs uitgenodigd een les bij te wonen.
- Deheer en mevrouw S. en C. groep 8-leerlinge -

 

Ik heb erg veel geleerd van Marileen haar bijlessen. Ik heb 3 lessen aadrijkskunde gevolgd en ik snapte het helemaal. Ik hoop dat ik hierdoor ook beter resultaten haal, maar daar ben ik in middels wel zeker van. Voor mij hielp de bijles heel erg. Ik ga ook met haar mijn andere aardrijskunde boekjes behandelen dan weet ik zeker dat ik mijn diploma ga halen. Maati is ook zeker een aanrader.

- J., eindexamenleerling VMBO T-